top of page

10+1 TANÁCS


1. Szintetikus hajból vagy Valódi hajból készült parókát válasszak?!

Mindkét parókának vannak előnyei és hátrányai egyaránt. Ami alapján érdemes dönteni az első sorban a hajhossztol és a hajviseletünk szokásaitól függ.. Szeretünk, tudunk e bánni a hajunkkal, időnkből kitelik.. ?! Azok a hölgyek akik szívesen csináljak saját frizuráikat szárítjak, csavarják és ezt sikerre viszik ajánlott a valódi hajbol készült paróka. Akinek kézügyessége nem túl jó, vagy nincs olyan egészsegügyi állapotban, egyszerűen türelmetlen,annak nem ajánlott a valódi hajbol készült paróka. Mivel a szintetikus parókát csak fel kell vennünk és már mehetünk is. Frizuránk pillanatok alatt kész! Közép és idősebb korosztály számára akik szeretik a magasabb formájú fazonokat nekik szinten szintetikus hajbol készült pároka javasolt hiszen a szintetikus haj nem veszíti el volumenét.   A hosszabb haj kedvelőinek akinek a paróka hossza már  váll alá ér és hozzá dörzsölődik a vállhoz, a  kabát, zakó gallérjához nekik valódi hajbol készült paróka ajánlott mivel a szintetikus  haj ha sokat érintkezik sál, kabát, zakó, vagy garbóhoz akkor bizony a szintetikus haj elkezd a végein bolyholódni.. ami semmi esetre sem nyújt természetes látványt, és mosás után sem tudunk tőle megszabadulni bolyhosságátol. Ezzel szemben a valódi hajbol készült paróka ugyan olyan mint saját hajunk, ha már nem olyan lágy tapintású mint hajmosas és szárítás után egyszerűen csak megmossuk beszárítjuk, esetleg kivasaljuk újra finom tapintású, fényes hajat kapunk. A hullámos haj kedvelőinek hajütő vas segítségével mai divatos hullámokat kapunk.  Közép vagy oldal választékunkat szintén magunk határozhatjuk meg.


2. Mennyire kényelmes az instant hajak viselése a mindennapok során?


Az instant haj viselése nem jár semmilyen kellemetlen érzettel. Mivel a fejtetőre van helyezve és tökéletesen illeszkedik viselője fejformájához, ezért alig érezhető, nem nehezíti el a fejet.

3. Mennyire biztonságos az instant haj viselése? Biztosan nem esik le például szeles időben vagy intenzív mozgás közben?


Az instant haj biztosan nem esik le. Speciális csatok rögzítik körbe a pótrészen. Ennek a helyes és biztonságos felhelyezését minden esetben megtanítjuk vendégeinknek a haj megvásárlásakor. Tehát már szalonunkban megtanulja, hogyan tudja saját magának tökéletesen felhelyezni az instant hajat. Ez nem csak a biztonságos viselés miatt fontos, hanem a kialakított frizura miatt is, hiszen az csak akkor olvad tökéletesen egybe vendégeink saját hajával, ha pozicionálása megfelelő. Nincs túlságosan elől vagy hátul, nincs elcsúszva oldalra és nem fordítva kerül felhelyezésre.

4. Az instant hajak mindennapi viselése nem károsítja az eredeti hajat?


Nem. Az instant haj könnyedén fel- és lecsatolható. Így, amikor lehetőségünk van, napközben is pihentethetjük fejbőrünket és hajunkat. Az instant haj kialakításának és anyagának köszönhetően a fejbőr szabadon lélegezhet viselés közben is. A rögzítő csattok nem húznak, a pótrész a fejtetőre fekszik fel és egyáltalán nem húzza vagy károsítja az eredeti hajat.

5. Mi történik, ha az instant haj megázik, nyaralás, fürdőzés közben vizes lesz?

Amennyiben az instant haj megázik, vizes lesz, ugyanaz történik, akár a saját, természetes hajunk esetén, tehát lelapul. Az instant hajak 100%-ig természetes, emberi hajból készülnek, megázás után ugyanúgy megszáradnak, mint eredeti hajunk. A víz hatására ugyan elveszítik az előzőleg beszárított formájukat, de egy mosással és szárítással újra ki lehet alakítani a megszokott fazont.

6. Hogyan és hol készíttethetünk frizurát az instant hajból?

Üzletünkben speciális fodrászat is működik, ahol parókákra és instant hajakra specializálódott szakember várja a szépülni vágyó hölgyeket. Vállaljuk vendégeink saját hajának és instant hajának festését, igazítását, alkalmi- és esküvői frizura készítését.


bottom of page