top of page
elotte-utana4.jpg

INSTANT HAJDÚSÍTÁS

A fejtetőn viselt instant haj, közismertebb neve pepi vagy tupé. Ezeket az elnevezéseket akkor kapta a póthaj, mikor gyártása még nem volt olyan fejlett, mint napjainkban és megjelenésben is hagyott maga után kívánnivalót, így a pepi szó hallatán hajlamosak vagyunk a negatív előítéletekre.

 

A modern instant hajdúsítás, a régi idők pepijével szemben, már egy teljesen új kivitelben és prémium minőségben készül. A használat egyszerű, és kényelmes — a hatás tökéletes és természetes.

 

A fejtetőn jelentkező hajritkulás, foltos hajhullás nagy lelki megterhelést jelent a hölgyek számára. Sokan tupírozással próbálják elfedni a problémás részt, ez a módszer azonban amellett, hogy a hajat nagymértékben károsítja, csak átmeneti megoldással szolgál, hiszen a haj pár óra elteltével lelapul. Vannak, akik problémájukkal már bőrgyógyászt is felkerestek, illetve különböző hajdúsító szerekkel próbálkoztak. Sajnos a betegségek, vagy a változókor következményeként kialakult hajveszteség esetén a legtöbb esetben számottevő javulás nem érhető el.

 

A szalonunkban kapható, 100%-ban természetes hajból készült instant hajdúsítók, azoknak a hölgyeknek jelentenek segítséget, akik szeretnének olyan gyors megoldást, amely valóban tartós, természetes hatást nyújt, teljes biztonsággal viselhető a hétköznapok során és magabiztosságot kölcsönöz.


Az instant hajak használata azonnal látható változást eredményez, hiszen pillanatok alatt felcsatolható. Az instant hajak speciális anyagba vannak beleszőve, ennek köszönhetően a fejbőr szabadon lélegezhet. Vendégeink, személyre szabott tanácsadás keretein belül, kiválaszthatják a leginkább megfelelő hosszúságú, méretű, számos színben és árnyalatban elérhető instant hajat, melyet parókákra és instant hajdúsításra szakosodott speciális fodrászatunkba formára igazítunk, az egyéni igényeknek megfelelően.   

Top Power by Ellen Wille

KATALÓGUS

bottom of page