top of page

RÓLAM

Juhász Krisztina vagyok fodrászmester. 18 éve dolgozom a szakmában, 10 éve specializálódtam a parókák és az instant hajdúsítás (pepi) szakterületére, mely a kezdetektől fogva magával ragadott és időközben fő profilommá vált.

 

Külföldön töltött éveim során ismerkedtem meg szakmám ezen területével, amiért a mai napig hálás vagyok. Nagy örömmel tölt el, hogy parókáimmal és az ápolásukhoz kapcsolódó szolgáltatásaimmal olyan hölgyeknek segíthetek, akik életük nehéz szakaszához érkeznek.

en rose portre.jpg
rose borito kep.jpg

A STUDIÓRÓL

A Rose Hair Stúdió lényegében egy parókákra specializált fodrászat, ahol a parokak megvásárlásán túl, lehetőség nyílik a parókák és az instant hajak teljes körű szalon szolgáltatására azaz fodrászolására. Ide értve a festés, mosás vágás,szárítás,alkalmi frizura készitése. Illetve a vendég saját hajának igazítása,vágása, festése az instant hajdúsításhoz. Így Ön egy helyen tudja igénybe venni valamennyi szükséges szolgáltatást amely a megvásárolt parókákhoz szükséges.

 

Az általam nyújtott szakértelem és speciális tapasztalat garantálja, hogy önnek a számára legmegfelelőbb haj készülhessen el. A segítségére leszek, hogy Ön megtanulja hogyan bánjon otthon a parókáival és instant hajaival(pepi,tupé), minden szükséges információval ellátom amire szükség van a paróka ápolásához és használatához a mindennapokban, hogy annak szépsége és élettartama hosszú ideig tartson.

TÓPARK LAKÓPARK

A stúdió ingyenes parkolási lehetőséggel, a Tópark Lakóparkban várja vendégeit. Jól megközelíthető az M1, M0, M7, M6, M3, autópályák felől is.

 

A komplexum területén éttermek, kávézók, posta, bank, játszótér és egy tavas park kínál lehetőséget a kellemes időtöltésre az egész családnak, amíg Ön a stúdióban élvezi szolgáltatásainkat.

Screen Shot 2019-11-26 at 13.40.42.png
playicon.png
bottom of page