top of page

Legyünk bátrak a változáshoz



A változáshoz alkalmazkodni, amennyiben az nem saját akaratunkból történik, mindig nehéz és megterhelő. Gyakran találkozom olyan hölgyekkel, akik az instant haj- és parókapróba közben bizonytalanok és első látásra nem tudnak azonosulni új külsejükkel, még akkor sem, ha az pozitív irányban változik. Félnek, hogy mit fognak szólni az ismerősök, kollégák az új frizurához, hogyan fognak viszonyulni a változáshoz. Tény, hogy az emberek ítélkeznek. Ezt mindannyian tudjuk, hiszen nap mint nap megtapasztalhatjuk. Mindegy, hogy új cipőt, új ruhát viselünk vagy új frizurával jelenünk meg, mindenkinek lesz véleménye megjelenésünkről, kinek pozitív, kinek negatív. Még akkor is, ha azt szemtől szembe nem mondják. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy minden csoda 3 napig tart. 1-2 találkozás után senki nem fog frizuránkkal vagy cipőnkkel foglalkozni.

Ahhoz, hogy új megjelenésünkkel megbarátkozzunk, idő kell, bármilyen átalakítást is végzünk

külsőnkön, akár új frizurát vágatunk, akár új szemüveget készíttetünk vagy fogainkat pótoltatjuk. Nincs ez másként hajunk esetén sem. Megterhelő időszak, amikor azt vesszük észre, hogy korunk előrehaladta vagy valamilyen betegség hatására hajunk ritkul, vagy foltosan kopaszodni kezd. Ahogy a jóhoz, úgy a rosszhoz is hozzá lehet szokni. Amikor pedig lehetőségünk nyílik kilépni helyzetünkből, gyakran félünk megtenni az első lépést, hiszen nem tudjuk, mivel fog járni a változás, milyen hatással lesz környezetünkre és szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy jobb is lehet. Fontos, hogy tudjuk, amennyiben hajunkkal vannak problémáink, ritkul, foltosan hullik, vagy fejtetőnk kopaszodni kezd, van megoldás. Manapság már olyan instant hajak, pepik, parókák kaphatóak, melyek tökéletesen

természetes hatást és igényes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Az első lépést ugyan mindig nehéz megtenni, mégis arra bíztatom a hölgyeket, hogy bátran hívjanak vagy térjenek be szalonunkba, ahol intim, biztonságos környezetben lehetőség nyílik a parókák és instant hajak felpróbálására. Szívesen megválaszolunk minden felmerülő kérdést, hogy eloszlathassuk a kétségeket és a változással kapcsolatos félelmeket.

A nehéz időszakban hangulatunk családtagjainkra és barátainkra is hatással van. Ugyanakkor az ő támogatásuk az, melyre leginkább szükségünk van ilyenkor. Ezért szalonunkban, vendégeink barátait, hozzátartozóit is szeretettel látjuk, hogy a paróka, instant haj kiválasztásakor, jelenlétükkel támogathassák vendégeinket és megerősíthessék őket választásukban. Természetesen a legfontosabb, hogy mi magunk elfogadással tudjunk önmagunkra tekinteni és tetsszen, amit látunk, amikor tükörbe nézünk, mert ez nagyban hozzájárul a mindennapi közérzetünkhöz, hangulatunkhoz, illetve, betegség miatt kialakult hajhullás esetén, a gyógyuláshoz.

bottom of page